Service met een hoofdletter S...

Binnen het wasmachinehuis zijn er een aantal zaken die wij als
‘vanzelfsprekend’ beschouwen:

Reparaties

Wij zijn zes dagen in de week telefonisch bereikbaar om een afspraak te maken voor een monteursbezoek. Hierbij krijgt u altijd direct een medewerker aan de lijn, dus geen gedoe met keuze menu’s. Ook kunt u altijd een contactformulier op deze site invullen.

Door onze ervaren en vakkundige service monteurs worden jaarlijks zo’n 5000 reparaties uitgevoerd. Wij zijn ons er heel erg van bewust dat we te maken hebben met apparaten die binnen het hedendaagse huishouden keihard nodig zijn, dit blijkt ook uit het streven naar service binnen 24 uur.
Dit wordt niet altijd gehaald, ook wij hebben soms te maken met overmacht situaties. Is er een probleem waarvoor bestellingen nodig zijn of enige levertijd aan bod komt dan zullen wij u altijd proberen te helpen met bijvoorbeeld een leen-apparaat of een noodreparatie.

Bezorging

Als u in onze showroom een apparaat heeft gekocht wordt er, indien gewenst, direct een afspraak gemaakt voor de bezorging. Vaak is dit binnen 24 uur mogelijk.

Onze kundige bezorgers zorgen overal voor, het oude apparaat wordt afgevoerd en het nieuwe wordt gebruiksklaar neergezet. Dit is op iedere etage, uitgepakt, getest, eventueel ingebouwd en aangesloten op de benodigde voorzieningen. Wij nemen ook het verpakkingsmateriaal van het nieuwe apparaat weer mee terug. Voor de betaling kunt u gewoon pinnen aan huis!

Het enige dat u hoeft te doen, is het openen van uw deur!

Home Historie Producten Inbouw&Design Onderdelen Reparatie&Service Contact
-
Wasmachines
Drogers
Vaatwassers
Koelkasten
Vriezers
Kooktoestellen
Wassen Drogen Afwassen Koelen Vriezen Koken
Wasmachines
Drogers
Vaatwassers
Koelkasten
Vriezers
Kooktoestellen
Onderdelen

Inbouw&Design
Noordeinde 54 DELFT 015-212 04 24